EJENDOMSMÆGLER FOR ALLE - BOLIGER FOR ALLE

Som ”ejendomsmægler for alle” ønsker jeg at tilbyde et bredt udvalg af huse til salg i Kerteminde, Munkebo og Hindsholm. Derfor er der også udsigt til, at du som huskøber, her på siden, eksempelvis kan finde et sommerhus i Mesinge eller Martofte – eller måske en bolig til salg, der møder dine behov. Måske søger du et hus på Takshaven i Munkebo? Eller en villa i Kerteminde? Eller måske er et rækkehus i Kerteminde eller en lejlighed i Munkebo mere dig? Boligdrømme er lige så forskellige som mennesker, og jeg servicerer store som små drømme.

HVEM VED, MÅSKE ER DIN DRØMMEBOLIG KUN EN SØGNING VÆK.

ER DRØMMEN EN MURERMESTERVILLA ELLER ET PARCELHUS

Nogle må bare eje en villa fra 60erne, med god plads, en dejlig vinkelstue og store lysgivende vinduer. Andre sætter større pris på et hus af nyere dato, hvor tidløs design og moderne løsninger gør hverdagen nem og bekvem. Intet hus er rigtigt eller forkert, når det gælder boligdrømme! Det handler blot om at finde ud af, hvad der er vigtigst for dig, og det hjælper jeg dig med.

Nogle huse har en særlig atmosfære, hvor man mærker historiens vingesus. Mange vil eksempelvis elske at sætte nøglen i en murermestervilla. Det er let at forstå, for den populære villa charmerer med klassiske detaljer som sprossevinduer, stuklofter og plankegulve. Skriv dig op i mit køberkartotek, så får du besked, så snart, jeg har et parcelhus eller en murermestervilla til salg. Eller hvad der nu er på din ønskeliste.

 

LEDER DU EFTER EN EJERLEJLIGHED?

En ejerlejlighed kan danne den ideelle ramme om singlen eller parret, der synes, at et hus er for stor en mundfuld. Der kommer løbende lejligheder til salg i Munkebo og Kerteminde, og har jeg ikke nogen til salg, den dag du kigger forbi her på siden – ja så skriv dig endelig op i mit køberkartotek, hvis du ikke allerede er det. Så kontakter jeg dig, så snart der er et match.

 

ER DU PÅ JAGT EFTER ET RÆKKEHUS?

Et mindre rækkehus kan være et godt alternativ til en villa, og der kommer også løbende rækkehuse til salg i både Munkebo og Kerteminde. Med et rækkehus får du ofte en god mellemting mellem en lejlighed og et hus, da der som regel er en mindre have tilhørende, og samtidig er boligen og haven i en overskuelig størrelse.

 

ER DET ET SOMMERHUS, DU MANGLER?

Har du allerede den perfekte bolig men mangler fritidshuset? Der findes mange skønne sommerhuse i både Munkebo og Kerteminde, og indimellem skifte de hænder. Når der kommer sommerhuse til salg hos Benedikte Brochmann, finder du dem selvfølgelig her på siden. Men du har også mulighed for at skrive dig op i mit køberkartotek, og så kontakter jeg dig, når der er sommerhuse til salg på Hindsholm.

 

Billede

SKAL DU FINDE HJEM?

Tryk her og tilmeld dig køberkartoteket

Billede

SKAL DU SÆLGE ELLER ER DU BARE NYSGERRIG?

Tryk her og bestil en gratis og uforpligtende vurdering