Blæsenborgvej 123

Viby, 5380 Dalby

  Yderst charmerende bindingsværksejendom ved Måle Strand

  Mulighederne synes uanede i denne smukke bindingsværksejendom med en virkelig idyllisk beliggenhed kun otte minutters gang til en af de bedste badestrande og cirka otte kilometer fra Kerteminde. Det indbydende og velholdte stuehus byder på 211 m2, mens grunden tæller hele 9.752 m2. Samtidigt bringer bilen jer hurtigt til skole, daginstitution, indkøb og Kerteminde. 
   
  Den charmerende ejendom, der kan dateres tilbage til 1775, toner flot frem fra vejen med sort bindingsværk, gule tavl, hvidsprossede vinduer og et stråtag som prikken over i’et. Stråtaget er renoveret i 2022, og året før blev ejendommen malet udvendigt. De tre længer danner den hyggelige gårdsplads belagt med pigsten, hvorfra I træder ind stuehuset i ét plan via den unikke, rundede entré. 
   
  Indendøre kan I se frem til en god loftshøjde og gulvvarme i alle opholdsrum, men det er nok den stemningsfyldte stil, som fanger jeres opmærksomhed mest. Gennem de mange sprossede ruder og terrassedørene strømmer dagslyset ind, mens de fritlagte bjælker i loftet vidner om boligens alder. Hjemmets tre stuer samler nemt familien i hverdagen såvel som de mange gæster ved festlige begivenheder, og hertil supplerer køkkenet med masser af albuerum til de gastronomiske udfoldelser. Derudover får I tre værelser, et bryggers og to badeværelser, hvor det ene kan bryste sig af både bruseniche og spabad. 
   
  Den tredje længe udgør den oplagte erhvervsdel med tre store disponible rum, et kølerum, en garage og et værksted, hvor drømmen om for eksempel en lille café eller andet kan udleves. Endelig vil I elske den gamle, smukke have med store træer, blomster og vandfald ved havedammen med belysning samt to lækre terrasser.
   
  Den nuværende ejer har drevet gårdbutik fra ejendommen, som dermed er oplagt til mindre erhverv, ligesom der også er god mulighed for et tofamiliehus. Og ønkser du blot god plads er ejendommen også oplagt til det.

  Kontakt os

  Kontakt os

  Bestil fremvisning

  Bestil salgsmateriale