Hans Schacksvej 303

5300 Kerteminde

  Flot villa med stort værksted/hestestald og udsigt til Kerteminde Fjord

  Drømmer I om et hjem med god plads til familielivet, et lille hestehold og et hav af andre muligheder? Så er villaen på Hans Schacksvej 303 i udkanten af Kerteminde uden tvivl et besøg værd. Her får I en smuk udsigt til marker og Kerteminde Fjord, og huset fordeler sig over tre etager med store, lyse opholdsrum. På grunden er der hestefold og stald med tre bokse og et sadelrum, og så er det eventuel muligt at forpagte yderligere jord kort afstand fra ejendommen. Dertil følger en stor hal med mange anvendelsesmuligheder pt. indrettet som værksted. 
   
  I bosætter jer tæt på den skønne natur, som kendetegner området, mens der stadig er kort vej til hverdagens behov i form af skole, daginstitution og indkøb i Kerteminde. Faktisk kan I nemt cykle til det hele, og ellers kører bussen ca. 250 meter herfra med retning mod både Odense og Kerteminde. Endelig kan I nyde nærheden til de lækre badestrande og den hyggelige stemning i Kertemindes charmerende gågade med forskellige specialbutikker.
   
  Gulstensvillaen fra 1936 toner frem med et velholdt murværk, der toppes af et rødt, glaseret tegltag. Dertil kommer en muret garage og en stor hal samt mindre hestestalden ved siden af.
   
  I stueplan udfolder hjemmets primære opholdsrum sig i form af to lyse stuer en suite og et pænt køkken med plads til spisebord, hvor børnene kan sidde med lektierne, mens I tilbereder aftensmaden. Etagen afrundes af et nydeligt gæstetoilet, og herefter skal I se førstesalen med to fine værelser og en rummelig repos, hvor I får skønne rammer til at indrette endnu et opholdsrum til familien med blødt møbelment og hjemmekontor. Det er desuden værd at nævne, at der i det disponible rum på førstesalen er udført installationer til at etablere et lækkert badeværelse. Til slut venter den yderst anvendelige kælder med tre disponible rum og et bryggers med brus.
   
  Om sommeren kan I nyde terrassen mod sydøst, som nemt bliver omdrejningspunkt for afslapning og hyggelige grillmiddage.

  Kontakt os

  Kontakt os

  Bestil fremvisning

  Bestil salgsmateriale